Painetut kaulanauhat

Kaulanauhapaketti Premium sisältää kaulanauhan jojolla sekä korttipidikkeen – kaikki tarvittava henkilökortin pitämiseen kaulalla!

Kuvaus

Painetut kaulanauhat omalla logolla ja tekstillä

Painettu kaulanauha tarjoaa laajasti käyttömahdollisuuksia, sillä yrityksen imagon vahvistamisen lisäksi se toimii myös mainiona asiakaslahjana. Kaulanauhaan voidaan painattaa logo, slogan tai vaikkapa yrityksen verkkosivujen osoite. Laadukas sublimaatiopainatus tarjoaa mahdollisuuden myös grafiikoiden hyödyntämiseen kaulanauhassa – yrityksen imagon mukainen taustapainatus yhdessä logon kanssa tarjoaa ylellisen vaihtoehdon niin omaan käyttöön kuin asiakaslahjaksikin.

Painatusmenetelmä

Kaulanauhojen painatukseen voidaan käyttää kahta menetelmää: sublimaatiopainatus tai silkkipainatus. Sublimaatiopainatuksessa voidaan käyttää hyödykseen laajemmin taustagrafiikoita, sillä kaikki kaulanauhassa näkyvä (myös taustaväri) sublimaatiopainetaan nauhaan. Sublimaatiopainettu nauha on myös täysin sileä kosketukselle.

Hieman edullisempi silkkipainatus on sen sijaan perinteinen menetelmä, jossa painatus tuntuu pienenä kohokuviona nauhaa koskettaessa. Silkkipainatus tarjoaa huokean mahdollisuudeen painattaa yksi- tai kaksivärisiä yksinkertaisempia painatuksia, kuten pelkän logon tai tekstin. Kaulanauhan taustaväri voidaan valita valmiista valikoimasta, tai värjätä haluttuun värisävyyn.

Hinta & toimitusaika

Painettujen kaulanauhojen hintaan vaikuttaa painomäärä, tekniikka, nauhan leveys sekä kiinnikkeet. Hinta on isommilla painomäärillä huomattavasti huokeampi, joten pyydäthän tarjouksen haluamallesi määrälle. Mikäli jokin painatuksessa askarruttaa, autamme mielellämme! Ota yhteyttä myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163.

Tavallinen toimitusaika painetuille kaulanauhoille on 2-3 viikkoa. Kiireellisissä tilauksissa voimme toimittaa kaulanauhat jopa viikossa!

Mikäli hoppu on suunnaton, löytyy varastovalikoimasta kaulanauhoja ilman painatusta myös heti noudettavaksi tai toimitus seuraavaksi päiväksi. Tutustu kaulanauhavalikoimaan tästä ja kysy lisää nopean toimituksen nauhoista sähköpostilla myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163.