Kaulanauhapaketti Premium

Kaulanauhapaketti Premium sisältää kaulanauhan jojolla sekä korttipidikkeen – kaikki tarvittava henkilökortin pitämiseen kaulalla!

Kuvaus

Kaulanauhapaketti Premium jojolla

Kaulanauhapaketti Premium on valinta, kun etsinnässä on valmis kokonaisuus kortin ripustukseen. Pidike, nauha ja jojo, kaikki samassa.

Tämä kaulanauhapaketti sisältää kaiken tarvittavan henkilökortin pitämiseen kaulassa, ja on suunniteltu huomioiden myös kulkuluvan kantajat. 20 mm leveä kaulanauha turvakatkolla ja jojolla asettuu mukavasti kaulan ympärille ja kokonaisuuden täydentää musta korttipidike johon henkilökortti sujahtaa mutkattomasti.

Kaulanauhaan integroitu jojo sopii mainioisti käytettäväksi esimerkiksi kulkukortin kanssa. Jojossa on patentoitu sport hook -kiinnitys, ja se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi paketissa mukana tulevan korttipidikkeen kanssa. Korttipidike on suunniteltu käytettäväksi yhden kortin kanssa, mutta sopii käytettäväksi myös niin, että kaksi korttia on pidikkeessä päällekäin. Tämä on monesti suosittu tapa toteuttaa tunnistekortin säilytys – tunnistekortti säilyy alla katseilta piilossa, ja henkilökortti on päällä tunnistamista varten.

Kaulanauhan turvakatko pitää huolta siitä, että jos kaulanauha työn touhussa tarttuu johonkin, ei onnettomuuksia pääse sattumaan. Mikäli kaulanauha johonkin tarttuu, turvakatko napsahtaa auki ja nauha irtoaa kaulalta. Irtoamisen jälkeen turvakatkon voi napsauttaa takaisin kiinni ja nauha on jälleen valmis käyttöön.

Tutustu myös Standard-versioon ilman jojoa tästä

Lisätiedot

Kiinnike

Muoviklipsi

Pituus

90 cm

Väri

Musta

Leveys

10 mm