Kaulanauha CK Totality

Valmis kokonaisuus: Kaulanauha, pidike, pituuden säätö, turvakatkopaikka

Kuvaus

Kaulanauha CK Totality

Kaulanauha CK Totality on vuosien varrelta tuttu ”Hernekeittomalli”, koska sen pituutta voi säätää ylös soppalautaselta.

Sisältää kaulanauhan ja korttipidikkeen sekä näiden välisen kiinnityksen mahdollistavan kiinnikkeen. Lisäksi nauhassa on pituuden säätämiseen soveltuva helmi unohtamatta tärkeää turvallisen käytön varmistavaa turvakatkopaikkaa. Tämä tyylikkään musta kokonaisuus toimitetaan aina valmiiksi koottuna kokonaisuuten.

Tätä mallia on käytetty myös monesti niissä ammateissa, joissa työtehtävät välillä edellyttävät korttipidikkeen pituuden säätöä. Toki me ihmiset olemme myös eripituisia, joten mielekäs pituus nauhalle on kaikille meille tärkeä asia.

CK Totality toimitetaan käyttövalmiina kokonaisuutena ja se voidaan ottaa käyttöön saman tien, lisää siihen vain id-kortti!

Tässä kokonaisuudessa oleva pidikkeen malli on CK Excellent. Se on suosituin pidikkeemme ja suosiosta kertoo se että tätä yksittäistä pidikettä on myyty muutamassa vuodessa jo lähes 100 000 kpl. Katso tästä linkistä pidikettä tarkemmin: Suosituin korttipidike

Kysy lisää: myynti@tide.fi tai 09 25 163 163

OTA YHTEYTTÄ

Lisätiedot

Väri

Musta

Kiinnike

Sport

Leveys

2,5 mm

Pituus

Säädettävä