Kaulanauhapaketti Standard

Kaulanauhapaketti sisältää kaulanauhan sekä korttipidikkeen – kaikki tarvittava henkilökortin pitämiseen kaulalla!

Tuotetunnus (SKU): 11411+42711 Osastot: , ,

Kuvaus

Kaulanauhapaketti Standard

Kun etsinnässä on kätevä kaulanauha henkilökortille, on kaulanauhapaketti oikea valinta!

Tämä kaulanauhapaketti sisältää kaiken tarvittavan henkilökortin pitämiseen kaulassa – 10 mm leveä kaulanauha turvakatkolla ja integroidulla nuovikoukulla asettuu mukavasti kaulan ympärille ja kokonaisuuden täydentää musta korttipidike johon henkilökortti sujahtaa mutkattomasti.

Kaulanauhan muovikoukku on tukevaa tekoa, ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi paketissa mukana tulevan korttipidikkeen kanssa. Korttipidike on suunniteltu käytettäväksi yhden kortin kanssa, mutta sopii käytettäväksi myös niin, että kaksi korttia on pidikkeessä päällekäin. Tämä on monesti suosittu tapa toteuttaa tunnistekortin säilytys – tunnistekortti alla katseilta piilossa, ja henkilökortti päällä.

Kaulanauhan turvakatko pitää huolta siitä, että jos kaulanauha työn touhussa tarttuu johonkin, ei onnettomuuksia pääse sattumaan. Mikäli kaulanauha johonkin tarttuu, turvakatko napsahtaa auki ja nauha irtoaa kaulalta. Irtoamisen jälkeen turvakatkon voi napsauttaa takaisin kiinni ja nauha on jälleen valmis käyttöön.

Tutustu myös jojolliseen Premium-versioon tästä

Lisätiedot

Kiinnike

Muoviklipsi

Pituus

90 cm

Väri

Musta

Leveys

10 mm