Korttipidike CK Multi Duo 5+1

Korttipidike CK Multi Duo 5+1 on korttipidike jossa on tilaa erilaisille korteille. 1-5 korttia voi asettaa pidikkeeseen päällekkäin, jonka jälkeen telineen yläosassa on vielä yhdelle kortille erillinen asema.

SKU: 13231-X000 Osastot: ,

Kuvaus

Korttipidike CK Multi Duo 5+1

Korttipidike CK Multi Duo 5+1 on korttipidike jossa on tilaa erilaisille korteille. 1-5 korttia voi asettaa pidikkeeseen päällekkäin, jonka jälkeen telineen yläosassa on vielä yhdelle kortille erillinen asema. Tämä erillisessä kohdassa oleva kortti jää päällimmäiseksi.

Pidike soveltuu pysty- ja vaakakorteille. Kaulanauhojen lisäksi telineen voi ripustaa kaulaan myös nurkissa oleviin reikiin pujotetulla metallipalloketjulla.

Kaikki vakiokokoiset CR80 kokoluokan kortit sopivat tähän pidikkeeseen.

Toimimme korttipidikkeiden maahantuojana ja meille tärkeä kriteeri pidikkeelle, joka valitaan valikoimaamme, on laatu. Useat mallivalikoimamme pidikkeet valmistetaan Ruotsissa pitkällä kokemuksella ja yhteistyömme valmistajiin on vuosien takaista. Muovilaadut ja pitkä käyttöikä tuovat myymillemme tuotteille sitä ekologisuutta, joka tänä päivänä nousee yhä tärkeämpään rooliin.

Hinnoittelu on määriin sidonnainen, valitse väri ja pyydä tarjous juuri teidän tarpeisiin parhaiten soveltuvasta määrästä!

Kysy lisää myynnistämme: puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi

Lisätiedot

Suunta

Pysty, Vaaka

Väri

Läpinäkyvä, Musta, Punainen, Sininen, Valkoinen