Evolis Primacy

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

Evolis Primacy – uuden sukupolven DTC tulostin.

EVOLIS

Primacyn tunnistaa EVOLIS- laaduksi kun ensimmäinen muovikortti lähtee tulostumaan. Yllätyt miellyttävän hiljaisesta ja pehmeästä äänestä ja vakuutut että tulostimen sisällä liukuva kortti saa värinsä ilman suurempia ponnistuksia. EVOLIS yrityksenä on keskittynyt korttitulostimien valmistukseen ja resurssien keskittämisestä saa nauttia jokainen EVOLIS -tulostimen omistaja.

Primacyn lisälaitevalikoima on kattava ja käsittää muunmuassa, kääntäjän kaksipuoleiseen tulostamiseen, magneettiraitakooderin, kontaktisiru- ja RFID –kooderit. Laitteessa on sekä USB että Ethernet -liitäntä. Tulostimen modulaarisen rakenteen ansiosta lisälaitteet voidaan lisätä myös jälkikäteen. Kaksipuolinen tulostus on laitteessa aina valmiina. Kun halutaan päivittää Primacy yksipuoleista tulostimesta kaksipuoleiseksi niin, siihen pitää tilata ainoastaan päivitysavain.

Tulostusresoluutio 300 dpi, nopeus värillisille korteille (Kuten ID-kortit) YMCKO nauhalla on 225 korttia tunnissa ja kaksipuoleisina YMCKO-K 140 korttia tunnissa.


Primacy toimii niin Windows XP kuin Windows 8 tietokoneissa. Lisäksi Primacy toimii myös Mac OS 10.5 tietokoneissa. Laitteella on kahden vuoden takuu. Lisäksi tuotteelle on saatavissa Tiden Huolenpitosopimus.

Primacy on nyt saatavilla myös Wi-Fi -ominaisuudella varustettuna!

TARJOUSPYYNTÖ

Jätä vapaamuotoinen tarjouspyyntö TÄSTÄ 

TUTUSTU ESITTELYVIDEOON: