Laminointikalvo PolyGuard 0,6 mm, Hologrammi

Hologrammikalvolla lisäät id-kortin turvallisuutta ehkäisemällä kortin manipuloinnit. Laminaattorilla varustettu korttitulostin mahdollistaa hologrammikalvon käytön.

SKU: FAR-082603 Osasto:

Kuvaus

Laminointikalvo PolyGuard 0,6 mm, Hologrammi

Laminointikalvo PolyGuard 0,6 mm, Hologrammi on korttitulostimen erillisellä laminaattorilla muovikortille lisättävä suojakalvo, jossa on lisäksi kopiointia ehkäisevä hologorammikuvio. Holograaffisesti liikkeessä muuttuva kuvio kortin pinnassa on suosittu turvatekijä ehkäisemään kortin manipulaatioita. Kalvon kuviona on maapallo linnunratoineen sisältäen tekstejä ja eri suunnasta katsoen erilaisia värejä. Kalvo lisää myös merkittävästi kortin kulutuskestävyyttä ja näin pidentään kortin käyttöikää.

Hologrammikalvon käyttö edellyttää korttitulostimeen lisättävää laminaattoria. Kortti tulostuu ensin muovikorttitulostimessa halutulla ulkoasulla, jonka jälkeen kortti etenee laminaattoriin jossa kalvo sulatetaan kortin pintaan.

Hologrammikalvoja on saatavilla kahta eri paksuutta, 0,6 mm ja 1,00 mm. Yhdellä kalvolla tekee 250 kpl kortteja. Lisäksi siirtokalvotulostimiin HDP5000 ja HDP8500 on saatavilla siirtokalvo, jossa hologrammikuvio, jolloin erillistä laminaattoria ei tulostimessa tarvita.

Tämä laminointikalvo soveltuu käytettäväksi laminaattoreissa, jotka sopivat tulostimiin DTC1500, DTC4500, DTC4500e, HDP5000, HDP8500

Tutustu tästä korttitulostimeen HDP5000 laminaattorilla: HDP5000 eri varusteilla

Ota yhteyttä jo tänään:

Lisätietoja kalvoista ja laminaattoreista saat helposti soittamalla 09 25 163 163 tai lähettämällä sähköpostia myyntiimme myynti@tide.fi