DTC1250e YMCKOK värinauha

YMCKOK värinauha, jolla tulostat 200 kpl kaksipuoleisia kortteja. Vaatii kortin kääntäjällä varustetun korttitulostimen.

SKU: FAR-045010 Osastot: ,

Kuvaus

DTC1250e YMCKOK Värinauha

DTC1250e YMCKOK värinauha on 4-värinauha 200 kpl kaksipuoleisen kortin tulostukseen, joista etupuoli värillinen ja taustalla mustaa tekstiä. Huomioitavaa on, että tämä värinauha vaatii kortin automaattisella kääntäjällä varustetun korttitulostimen.

Värinauha kätevässä kasetissa, jolloin se on helppo vaihtaa.

Tulostettaessa tulostin käyttää 4 kpl väripaneleita (YMCK) etupuolen korttipinnalle tulostit sitten kortille yhden pisteen tai vaikka valokuvan. Lopuksi tulostin asettaa värinauhalta panelin (O) kortin päälle joka on suojakalvo. Tämän jälkeen korttitulostimen kääntäjä kääntää kortin toisin päin ja tulostaa kortin taustapuolelle mustalla (K) värillä halutut tiedot. Usein nämä mustaa tekstiä ja sisältävät ohjeita kortin käytöstä. Yhdessä värinauhassa on YMCKOK paneleita 200 kpl.

Värinauhaa on helppo käyttää, siinä ei ole värijauhoa tai sotkevaa märkää väriä. Kortti on valmistuttuaan heti käyttövalmis ilman kuivumisaikaa. Huomioitavaa on myös että mikäli nauhan onnistuu katkaisemaan voi sen liimata kiinni teipillä ja kelata eteenpäin, jolloin nauhaa voi käyttää heti uudestaan.

Tiesitkö tätä:

ID-kortit yritykselle voi toteuttaa myös niin, että esipainetaan yrityksen ilmeen mukaiset korttipohjat offsett-painotuotteina. Näin saadaan tasalaatuiset ja kulutuskestävät korttipohjat. Asiakas voi itse edullisella tulostimella yksilöidä korttipohjia henkilöstölleen tarpeiden mukaan.

Värinauhalle jää näkyviin kaikki sillä tulostetut tiedot, joten henkilötietojen suojaamiseksi nauha on hävitettävä asianmukaisesti. Kysy meiltä lisää värinauhasilppurista tai tuhouspalvelustamme.

Keskustellaan lisää:

Pyydä tarjous eri vaihtoehtoista, vertaa kustannuksia ja valitse teille sopivin tapa id-korttien valmistukseen.

Vuosien kokemus kaikista vaihtoehdoista, pyydä tarjous myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön tästä: OTA YHTEYTTÄ