DTC1250e YMCKO värinauha

DTC1250e ja DTC1000 tulostimiin sopiva YMCKO värinauha, jolla tulostat 250 kpl värillisiä pintoja.

Tuotetunnus (SKU): FAR-045000 Osastot: ,

Kuvaus

DTC1250e YMCKO Värinauha

DTC1250e YMCKO värinauha on 4-värinauha 250 kpl kortin tulostukseen. Värinauha kätevässä kasetissa, jolloin se on helppo vaihtaa. Tulostettaessa tulostin käyttää 4 kpl väripaneleita (YMCK) yhdelle korttipinnalle tulostit sitten kortille yhden pisteen tai vaikka valokuvan. Lopuksi tulostin asettaa värinauhalta viimeisen panelin (O) kortin päälle joka on suojakalvo. Yhdessä värinauhassa on YMCKO paneleita 250 kpl.
Värinauhaa on helppo käyttää, siinä ei ole värijauhoa tai sotkevaa märkää väriä. Kortti on valmistuttuaan heti käyttövalmis ilman kuivumisaikaa. Huomioitavaa on myös että mikäli nauhan onnistuu katkaisemaan voi sen liimata kiinni teipillä ja kelata eteenpäin, jolloin nauhaa voi käyttää heti uudestaan.

Tiesitkö tätä:

ID-kortit yritykselle voi toteuttaa myös niin, että esipainetaan yrityksen ilmeen mukaiset korttipohjat offsett-painotuotteina. Näin saadaan tasalaatuiset ja kulutuskestävät korttipohjat. Asiakas voi itse edullisella tulostimella yksilöidä korttipohjia henkilöstölleen tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous eri vaihtoehtoista, vertaa kustannuksia ja valitse teille sopivin tapa id-korttien valmistukseen. Vuosien kokemus kaikista vaihtoehdoista, pyydä tarjous myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163

Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön tästä: OTA YHTEYTTÄ