Turvakaulanauha RSC-3531 pyöreä

Vaativaan käyttöön soveltuva, kolmella turvakatkopaikalla varustettu nauha, joka on lisäksi kaulalle miellyttävä pyöreän muotonsa ansiosta. Soveltuu käytettäväksi lähes kaikkien korttipidikkeiden kanssa. Suurimmat käyttäjäryhmät terveydenhuollosta sekä vartiointi/ järjestyksenvalvontatehtävistä.

Tuotetunnus (SKU): fb3531 Osasto:

Kuvaus

Turvakaulanauha RSC-3531 pyöreä

Turvakaulanauha RSC-3531 pyöreä on 41 cm pitkä ja 2,5 mm halkaisijaltaan oleva nauha jossa 3 kpl turvakatkopaikkoja. Ei vaaraa kuristumisesta, sillä siinä käyttäjän turvallisuutta on erikseen huomioitu lisäämällä nauhaan useampi turvakatkopaikka, jotta ulkopuolisen mahdollisuus vahingoittaa käyttäjää on minimoitu. Kolme turvakatkopaikkaa samassa nauhassa takaa käyttäjälle turvallisen tuotteen käytön.

Nauha on pyöreän mallinen, jossa myös turvakatkopaikat ovat pyöreän muotoisia. Väri musta. Nauhan kiinnität helposti lenkillä pidikkeeseen (katso tuotekuva).

Hinta määräytyy kerralla ostettavan kpl määrän mukaan. Kerro teidän tarpeesta ja pyydä tarjous: Puh 09 25 163 163 tai email myynti@tide.fi

Tästä mallista on saatavilla myös edullisempi yhden turvakatkopaikan pyöreä nauha. Tutustu tarkemmin tästä linkistä: Kaulanauha, pyöreä