Kaulanauha CK Bonum 10mm

Kaikki tarvittava avainten ja idkortin ripustamiseen kääntyvällä papukaijalukolla. Miellyttävän pehmeä ja turvallinen kaulan ympärillä käytettäväksi. Useita värivaihtoehtoja.

SKU: 426xx Osastot: ,

Kuvaus

Kaulanauha CK Bonum 10mm

Kaulanauha CK Bonum 10mm on tyylikäs ja laadukas kaulanauha monikäyttöisellä papukaijalukolla. Kaulanauhaa valittaessa on tärkeää huomioida että siinä pitää aina olla ns. turvalukko joka avautuu automaattisesti nauhan mahdollisesti kiristyessä kaulan ympärille.

Tässä mallissa turvalukko on sijoitettu painavampaa ripustusta ajatellen – mikäli nauhalle kertyy painoa, ei turvalukko ole hiertämässä kantajan niskaa. Tähän kaulanauhaan voit ripustaa siis kätevästi henkilökortin lisäksi vaikkapa avaimet tai muistitikun.

Saatavilla useita eri värejä, katso kuvat. Suurin osa malleista on meidän käsivarastotavaraa heti toimituksiin ja muutkin ovat noin viikon toimitusajalla välivarastosta saatavilla.

Kaikkien pidikkeiden ja kaulanauhojen hinnoittelu perustuu kerralla hankittavaan määrään eli pyydä juuri teidän tarpeisiin soveltuvalla määrällä yksilöllinen tarjous myynnistämme.

Ota yhteyttä:

Ark. 8-16 puh 09 25 163 163 tai 24h myynti@tide.fi

 

Lisätiedot

Väri

Keltainen, Musta, Punainen, Sininen, Tummansininen, Tummanvihreä, Vaaleansininen

Leveys

10 mm

Pituus

90 cm

Materiaali

Polyesteri

Saatat myös pitää...