Zebra ZXP Series 9

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

ZXP Series 9 on täysverinen siirtokalvotulostin

ZEBRA

Zebra ZXP Series 9 on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja kilpailee siirtokalvotulostimien luokassa kärkisijoilla. Erottelukyvyltään valinnaisesti 300dpi tai 600dpi tuo tulostamiseen lisää mahdollisuuksia näyttävän ulkonäön ja helposti tulostettavien turvatekijöiden osalta.

Zebra ZXP Series 9 siirtokalvotulostinta voi täydentää kortin kääntäjällä, laminaattorilla ja lukittavilla korttikoteloilla. Erilaisten valmiiden hologrammikalvojen valikoima on laaja, joiden kertaostosmäärää ei ole määritelty. 

Zebra ZXP Series 9 tulostimeen voit hankkia myös oman yksilöllisen hologrammikalvon. Suunnitellaan yhdessä turvatekijäksi hologrammikalvo, jota ei voi kukaan muu mistään ostaa. Oman yksilöllisen hologrammikalvon minimierä on 50 rullaa.

Zebra ZXP Series 9 on siirtokalvotulostimien luokassa ällistyttävän nopea, se kilpailee jopa monien DTC-tulostimien kanssa nopeudessaan. 300 dpi tarkkuudella tulostettavia yksipuoleisia kortteja tulostin tekee 180 kpl tunnissa. 600 dpi tarkkuudella kortteja valmistuu 125 kpl.