Zebra ZC300

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

ZC300 on nopea muovikorttitulostin myös vaativaan käyttöön

ZEBRA

Zebra ZC300 korttitulostin

ZC300 on suoraan kortin pintaan tulostava nopea ja helppokäyttöinen korttitulostin. Sillä tulostat erittäin laadukkaat henkilökortit, kanta-asiakas- ja jäsenkortit sekä asiakastilaisuuksien VIP- ja vierailijakortit.

Tulostimen kirjoituspään erottelukyky on 300dpi, joka tarkoittaa kortin koossa CR80 (standardi pankkikorttikoko) tarkkaa ja laadukasta tulostusjälkeä. Korttien syöttö- ja vastaanottokoteloon mahtuu 100 kpl kortteja.

4 -värinauhalla YMCKO tekee 200 kpl yksipuoleisia kortteja tunnissa.

Mikäli haluat esipainattaa vakiomallisia korttipohjia (edullisin tapa valmistaa kortteja) ja sitten yksilöidä ne tulostimella, on tähän tulostimeen tarjolla 1- väri nauhoja, joilla tekee 1500 kpl tulosteita. Värit ovat musta, valkoinen, punainen, sininen, kulta ja hopea.

Takuu tulostimella on 2 vuotta

Tulostaminen

Kaikilla toimisto-ohjelmilla voi kortteja tulostella, sillä mukana tulee Windows, Linux ja Apple ajurit. Suosittelemme kuitenkin korttien tulostamiseen erikseen suunniteltua CardExhange -ohjelmaa, johon voit tutustua tarkemmin TÄSTÄ

Hankinta

New Tide Oy on Suomen Yrittäjien, Luotettava Kumppani ja FinnSecurity ry: jäsen. Teknologiatalona tuotetukemme ja palvelumme ovat omaa luokkaansa. Hankinta meiltä on aina turvallinen!

Tutustu esittelyvideeon