Muovikortti­tulostimet

 


MUOVIKORTTITULOSTIMEN HANKINTA - HUOMIOI NÄMÄ ASIAT:

 • Käytämme itse tuotannossamme korttitulostimia päivittäin, tuomme tulostimia maahan ja suoritamme niiden huoltotöitä. Valikoimamme on Suomen suurin ja kokemuksemme eri merkeistä ja malleista riippuen on yli 10 vuotta. Onnistuneeseen investointiin liittyy sopivan tulostimen ja hankintahinnan lisäksi nämä huomioitavat asiat:

  Tulostusohjelma
  - Kortin suunnittelu, erilaiset korttipohjat, tuodaanko Excelistä nimilistaa, ohjataanko ohjelmalla suoraan kameraa, yms.
  - Tulostusohjelma ja sen päivitysmahdollisuudet ovat tärkeä osa toimivan kokonaisuuden hankintaa. Turva- ja RFID-ominaisuudet tulee huomioida.
  Tarvikkeet
  - Nopeat toimitukset, käytettyjen värinauhojen hävittäminen (tietoturva) ja tulostimeen aina sopivat tarvikkeet. Nauhamallit kehittyy ja ajurit pitää päivittää, osaava kumppani.
  Tukipalvelut
  - Nauha katkeaa, tulostin temppuilee tai tulostusohjelman käytössä tarvitaan apua. Osaava kumppani on puhelinsoiton päässä!.
  Huolto ja ylläpito
  - Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi ilman määräaikaista huolenpitoa. TeeSeItse -huolto tai asiantuntija paikalle, huoltosopimus tai pikahuoltopalvelu, asiakkaan toiveet ratkaisee.
  Vaihtopalvelut
  - Tarpeet muuttuu, aika kuluu, korttitulostimen päivitys tulee eteen. Vanhan tulostimen vaihtopalvelussa saat hyvityksen, joka huomioidaan uuden hinnassa. Järkevää!


  New Tide Oy eri tulostinvalmistajien auktorisoitu edustaja Suomessa, lisäksi olemme FinnSecyrity ry jäsen ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. 

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

16 06

VIKATIEDOTE: Häiriö ohi

Teleoperaattorin verkossa eilen 15.6.2021 klo. 8:30 alkanut häiriö on ohi.Häiriö johtui Helsingissä kaivinkoneen katkaisemasta Teleop... Lue lisää

Ota yhteyttä

 • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

 • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

 • Sähköposti: info@tide.fi