Muovikortti­tulostimet

 

 

SUOMEN SUURIN VALIKOIMA ASIANTUNTIJALTA

Tulostustarpeita on erilaisia ja jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy myös parhaiten soveltuva vaihtoehto, kunhan valikoima, mistä valita, on kattava.

Korttitulostinvalikoimaamme on päässyt maailman eniten myydyimmät merkit ja mallit. Vuosien kokemus korttitulostimien maahantuonnista, tukkukaupasta ja myyntityöstä ohjaavat  tekemistä niin, että asiakas voi aina tehdä turvallisen investoinnin.

Turvallisuus tarkoittaa myös kattavia tukipalveluita. Korttitulostin ja tulostusohjelma kulkevat käsikädessä - tukipalvelut asiantuntijalta tarkoittavat kokonaisuuden hallintaa.

ERIKOISUUTEMME - VAIHTOTARJOUKSET

Olemme erikoistuneet korttitulostimien vaihtotarjouksiin. Vanhaa tulostinta ei välttämättä kannata hylätä, sen voi aina tarjota vaihdossa uuteen. Parasta tässä palvelussa on se, että kaikkia merkkejä ja malleja voidaan vaihtaa ristiin.

HUOLTO JA YLLÄPITOPALVELUT

Kattavat huoltopalvelut varmistavat, että asiakkaalla on käytössään aina mahdollisimman hyvin toimivat laitteet - laadukkaalta tulostimelta voi odottaa myös laadukasta jälkeä.

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteetta ilman huoltoa. Määrävälein tehtävät huoltotoimet ovat ennakoivaa ylläpitoa, mutta jos ongelmia ilmenee, on tulostimen korjauspalvelut käytettävissä. 

Nyt uutuutena myös PIKAHUOLTO - kysyy lisää myynnistämme!

Akuutti ongelma? Ota yhteyttä heti: huolto@tide.fi

Tervetuloa hyville kaupoille!

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

26 10

Tide on nyt telkkarissa!

Tide otti haasteen vastaan ja osallistui Diilin kahteen jaksoon!Kilpailijat olivat saaneet tehtäväksi toteuttaa mobiiliapplikaation j... Lue lisää

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi