Muovikortti­tulostimet

 


MUOVIKORTTITULOSTIMIEN VALIKOIMA SUOMEN SUURIN 

Tulostustarpeita on erilaisia ja jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy myös parhaiten soveltuva vaihtoehto, kunhan valikoima, mistä valita, on kattava.

Korttitulostinvalikoimaamme on päässyt maailman eniten myydyimmät merkit ja mallit. Vuosien kokemus korttitulostimien maahantuonnista, tukkukaupasta ja myyntityöstä ohjaavat  tekemistä niin, että asiakas voi aina tehdä turvallisen investoinnin.

Turvallisuus tarkoittaa myös kattavia tukipalveluita. Korttitulostin ja tulostusohjelma kulkevat käsikädessä - tukipalvelut asiantuntijalta tarkoittavat kokonaisuuden hallintaa, jossa asiakkaalle tarjotaan huolettomia käyttökokemuksia.

ERIKOISTARJOUKSIA ESITTELYKÄYTÖN KORTTITULOSTIMISTA

Poistamme esittelykäytössä olleita tulostimia tarjoushinnoilla. Uutta vastaavat korttitulostimet ovat takuuhuollettuja, hankinta on turvallinen sillä niihin myönnetään uuden vastaavan tehdastakuu. Kysy myynnistämme kulloinkin tarjolla olevia vaihtoehtoja.

MUOVIKORTTITULOSTIMIEN VAIHTOTARJOUKSIA 

Muovikorttitulostimen elinkaaren päättyessä on investoinnilla kuitenkin vielä arvoa, jonka voi lunastaa meillä vaihdossa uuteen tulostimeen. Kaikki merkit - kaikki mallit 

HUOLTO JA YLLÄPITOPALVELUT

Muovikorttitulostimien kattavat huoltopalvelut varmistavat, että asiakkaalla on käytössään aina mahdollisimman hyvin toimivat laitteet - laadukkaalta tulostimelta voi odottaa myös laadukasta jälkeä.

Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi moitteetta ilman huoltoa. Määrävälein tehtävät huoltotoimet ovat ennakoivaa ylläpitoa, mutta jos ongelmia ilmenee, on tulostimen korjauspalvelut käytettävissä. 

Nyt uutuutena myös PIKAHUOLTO - kysyy lisää myynnistämme!

Akuutti ongelma? Ota yhteyttä heti: huolto@tide.fi

TARJOUSPYYNTÖ

Jätä vapaamuotoinen tarjouspyyntö TÄSTÄ

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi