Turvalliset henkilökortit

Pyydä tarjous

Valmistamme kuvalliset ID-kortit siirtokalvotekniikan tulostimilla 600dpi tarkkuudella turvatekijöitä unohtamatta. Vaadi laatua - edullisesti!

HENKILÖKORTIT YRITYKSILLE

Kuvallinen ID-kortti kuuluu yrityksen turvallisuuskulttuurin etulinjaan. Näyttävä ja tyylikäs kortti on samalla myös yrityksen näkyvä käyntikortti, yritysilmeen vankka tukija käytännön tilanteissa. 

Valmistamme henkilökortit 600dpi tarkkuudella ja siirtokalvotekniikalla jolloin kulutuskestävyys ja ulkoasu ovat erinomaisia. Lisäksi tarjoamme asiakkaalle käyttöön kaikki turvaominaisuudet sekä tämän päivän teknologiaosaamista, joka mahdollistaa RFID / NFC ominaisuuksien parhaan mahdollisen hyödyntämisen erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

IDonline korttitilauksien hallinnointijärjestelmä

Henkilöiden nimien ja kuvien keräämiseen suhtaudumme vakavasti, turvallisuus ja tietosuoja ovatkin ykkösasioita kun viimeisimmän teknologian IDonline hallinnointijärjestelmää asiakkaalle tarjotaan. IDonline  on turvallinen tapa tilata uusia kortteja ja hallinnoida jo aiemmin tilattuja kortteja. Teknologiatalossa osaaminen on omissa käsissä, joten IDonline  räätälöidään helposti ja nopeasti vastaamaan asiakkaan kulloisiakin tarpeita. Myös korttipidikkeet ja nauhat voi tilata järjestelmän kautta samassa tilauksessa, joten asiakkaan ei enää tarvitse varastoida korttitarvikkeita omissa nurkissaan. 

IDonline  järjestelmän kautta tilataan tällä hetkellä kortteja yli 30 maailman maahan. Asiakkaina on monikansallisia yrityksiä, mutta yhtälailla alle 10 hengen yrityksiä. Kiitos kuuluu asiakkaille, sillä laajaa asiakaskantaa kuunnellen on palveluratkaisun kehitys ollut omaa luokkaansa - yhteistä näille asiakkaille on, että he arvostavat turvallisuuden tarkkaa huomioimista, teknologian ulkoistamatonta huippuosaamista sekä erinomaista asiakaspalvelua.

Tervetuloa joukkoon, ota yhteyttä jo TÄNÄÄN!

Korttien valmistus palveluna tai omalla tulostimella, pyydä tarjous vaikka molemmista ja totea rehellinen ja läpinäkyvä hinnoittelumme. Vuosien ammattitaito ja vankka alan kokemus ovat käytössänne. Ota yhteys tästä

ENSIMMÄISTÄ KERTAA KORTTEJA HANKKIMASSA? TILAA TIETOPAKETTI 

Laadimme tietopaketin nimellä HANKINTAKUVAUS, jossa yrityksen kuvallisten ID-korttien hankinta on kuvattu suunnitteluvaiheesta toteutukseen ottamatta kantaa tilaako kortit valmiina vai haluaako ne tehdä itse omalla tulostimella. Hankintakuvaus on maksuton pdf. -tiedosto, jonka voit tilata sähköpostitse osoitteesta myynti@tide.fi.