Turvalliset henkilökortit

Pyydä tarjous

Valmistamme kuvalliset ID-kortit siirtokalvotekniikan tulostimilla 600dpi tarkkuudella turvatekijöitä unohtamatta. Vaadi laatua - edullisesti!

HENKILÖKORTTI

Kuvallinen ID-kortti kuuluu yrityksen turvallisuuskulttuurin etulinjaan. Näyttävä ja tyylikäs kortti on samalla myös yrityksen näkyvä käyntikortti, yritysilmeen vankka tukija käytännön tilanteissa. 

Valmistamme henkilökortit 600dpi tarkkuudella ja siirtokalvotekniikalla jolloin kulutuskestävyys ja ulkoasu ovat erinomaisia. Lisäksi tarjoamme asiakkaalle käyttöön kaikki turvaominaisuudet sekä tämän päivän teknologiaosaamista, joka mahdollistaa RFID / NFC ominaisuuksien parhaan mahdollisen hyödyntämisen erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

IDonline ™ korttitilauksien hallinnointijärjestelmä

Muutaman kortin tilaaminen hoituu vaivattomasti ja asiointi vaikkapa sähköpostilla on nopeaa. Korttimäärän kasvaessa astuu kuvaan myös tarve hallinnoida korttitilauksia ja tilauksista muodostuvaa tietokantaa. Henkilöiden nimien ja kuvien keräämiseen suhtaudumme vakavasti, turvallisuus onkin ykkösasia kun viimeisimmän teknologian IDonline hallinnointijärjestelmää asiakkaalle tarjotaan.

OTA YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN!

Korttien valmistus palveluna tai omalla tulostimella, pyydä tarjous vaikka molemmista ja totea rehellinen ja läpinäkyvä hinnoittelumme. Vuosien ammattitaito ja vankka alan kokemus on käytössänne. Ota yhteys tästä