MC660 YMCKSc Värinauha

MC660 YMCKSc Värinauha, jolla parannat kortin turvallisuustasoa helposti. 410 kpl turvallisia tulosteita.

Värinauha

SKU: PR20619112 Osastot: ,

Kuvaus

MC660 YMCKSc Värinauha

MC660 YMCKSc Värinauha on Matican MC660 siirtokalvotulostimeen sopiva visuaalisia turvaelementtejä tulostava nelivärinauha, jolla tulostaa 410 kpl yksipuoleisia kortteja.

Värinauhassa on heijastavan musteen paneeli, jolla teet yksilöllisen vesileiman kortilla. Vesileima voi sisältää aakkosnumeerista tietoa, mutta myös grafiikkaa. Parhaimmillaan tulostusvaiheessa voi jokaiseen korttiin tuoda yksilöintitietojen tietokannasta oman turvakuvan.

Huomioitavaa on että kortin turvaelementti on helppo ja nopea tarkistaa, se näkyy paljaalla silmällä korttia kääntelemällä, eikä lisälaitteita kuten suurennuslasia tai UV-lamppua tarvita. Huomioitavaa on myös se, ettei turvaelementtiä saa skannerilla tai kopiokoneella kopioitua.

Muistathan että siirtokalvotulostimeen tarvitaan värinauhan lisäksi aina myös siirtokalvo. Siirtokalvoa kutsutaan myös siirtofilmiksi tai retransfer -kalvoksi.

Jos nauha jostain syystä katkeaa, liitä se teipin palalla yhteen, kelaa nauhaa käsin hieman eteenpäin ja tulostus voi jatkua. Selvitä aina katkeamisen syy.

Huomioitavaa on että värinauhaan jää aina tiedot korttitulostuksesta. Tietosuojan varmistamiseksi tuhoa käytetty nauha turvallisesti. Tähän tarkoitukseen tarjoamme värinauhan silppuria, tutustu lisää IDP Smart-Bit silppuriin sivuillamme. LINKKI VÄRINAUHAN TUHOAJA

Käytetyn värinauha voi lähettää myös meille turvalliseen tuhoukseen, tuhoaminen tehdään veloituksetta.

Ota yhteyttä myynti@tide.fi tai soita 09 25 163 163