MC660 hologrammisiirtokalvo

MC660 hologrammisiirtokalvo, jolla tulostaa 500 kpl yksipuoleisia kortteja, joissa turvatekijänä kopiointia ehkäisevä hologrammikuvioilla varustettu siirtokalvo.

Värinauha

SKU: PR20620221 Osastot: ,

Kuvaus

MC660 hologrammisiirtokalvo

MC660 hologrammisiirtokalvo, jolla tulostaa 500 kpl yksipuoleisia kortteja. Hologrammilla varustettu siirtokalvo, jossa päällimmäisenä muovikortille jää hologrammikalvo. Hologrammikalvo estää kopioinnin ja erilaiset mahdolliset kuvamanipulaatiot tehokkaasti. Hologrammi tukee kineettistä liikettä eli reagoi näkyvästi valon taittumiseen kun korttia käännellään.

Siirtokalvoa kutsutaan myös siirtofilmiksi tai retransfer -kalvoksi. Siirtokalvon lisäksi tarvitaan aina myös värinauha.

Jos nauha jostain syystä katkeaa, liitä se teipin palalla yhteen, kelaa nauhaa käsin hieman eteenpäin ja tulostus voi jatkua. Selvitä aina katkeamisen syy.

Siirtokalvotulostimen toimintamallissa tuloste tulostuu värinauhalta siirtokalvolle, jonka tulostin laminoi muovikortin pintaan. Tuloste jää kalvon alle eikä ole suoraan kulutukselle altis.

Siirtokalvoa on saatavilla myös kirkkaalla kalvolla, tutustu lisää sivuillamme vaihtoehtoihin tai kysy meiltä, autamme mielellämme valitsemaan juuri teidän käyttöönne parhaiten soveltuvat tuotteet ja palvelut.

Kiinnostuitko, ota yhteyttä:

  • Puhelin: 09 25 163 163
  • Sähköposti: myynti@tide.fi
  • Jätä yhteydenottopyyntö meille: Yhteydenotto