UV-käsivalaisin

Ultravioletti- /mustavaloa tuottava valaisin, jolla tarkistat vain ultraviolettivalossa näkyvät elementit.

SKU: UV-01 Osastot: , , ,

Kuvaus

UV-käsivalaisin

UV-käsivalaisin on ultraviolettivaloa tuottava valaisin, jolla voit tarkistaa erilaisia vain ultraviolettivalossa näkyviä turvatekijöitä. Moniin korttitulostimiin on saatavilla värinauha, jossa yhtenä värinauhan panelina UV-väripaneli, jolla voi tulostaa yksilöllisen turvatekijän kortille.

Turvatekijänä voi olla tekstiä tai kortissa olevan henkilön kuva ja UV-tuloste tulee näkyviin vasta valaistessa korttia UV-valolla.

UV-käsivalaisin soveltuu monipuoliseen käyttöön, sillä havaitset mm. lemmikkieläinten mahdollisesti jättämät merkinnät matoilta ja lattioilta. Tämä ns. mustavalo paljastaa erilaiset eritteet eri pinnoilta ja on myös viranomaisten työkalu erilaisissa tutkintatehtävissä.

Korttitulostimien värinauhoissa UV-valossa tarkoitetusta näkyvästä väripanelista on käytetty myös merkintää F eli Fluorisoiva.

Yleisimmät väripaneleiden merkinnät, jos korttitulostimessa on mahdollista käyttää UV-valossa näkyvä väripaneli:

  • YMCFKO (HID Fargo Korttitulostin DTC 4500e)
  •  YMCFK (Evolis Avansia, HID Fargo HDP5000, HDP6600, HDP8500)
  • YMCKUv (Matica MC660)

Avansia uv

Turvatekijöitä on useita erilaisia vaihtoehtoja, suosittelemme yrityksen kuvallisia henkilökortteja suunniteltaessa valitsemaan käyttöön jonkun turvatekijän, joka mahdollistaa epäselvässä tilanteessa kortin aitouden tarkistamisen.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin keskustellaan luottamuksellisesti aiheesta lisää. Yrityksellemme on myönnetty turva-alan elinkeinolupa ja henkilökunnallamme on turvasuojaajakortit, joten kaikki keskustelut turvallisuussuunnittelusta käydään ehdottoman luottamuksellisesti.

Ota yhteyttä: Puh 09 25 163 163 tai myynti@tide.fi 

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tästä: YHTEYSTIETOLINKKI