Tulostus­ohjelmat

  


AJURIT

Muovikorttitulostimilla korttien tekeminen eri tarkoituksiin on helppoa ja nopeaa. Tulostimien mukana tulevien ajureiden avulla saat tulostimen tietokoneesi tulostinvalikkoon ja näin pystyt tulostamaan kaikilla toimisto-ohjelmillasi muovikortteja.

TULOSTINVALMISTAJIEN OHJELMAT

Tarkoituksenmukaisempaa on kuitenkin käyttää ohjelmaa, joka nimen omaan on suunniteltu vaikkapa yrityksen kuvallisten henkilökorttien tekemiseen. Näitä ohjelmia on tarjolla lähes jokaisella korttitulostimien valmistajalla ja moni niistä on jopa ilmainen.

AMMATTILAISOHJELMAT

Tulostusohjelmien valmistukseen keskittynyt yritys tarjoaa kuitenkin monipuolisimmat vaihtoehdot korttien tulostamiseen. Esimerkkinä näistä ohjelmista on tulostimista riippumaton edustamamme CardExchange Solutions. CE-ohjelmistot ovat monipuolisia ja käyttötarpeiden kasvaessa päivitettäviä seuraaviin versioihin, joten maksat vain tarpeellisista ominaisuuksista.

IDonline™Helpoin tapa korttien hankintaan on tilata kortit palveluna, jolloin käytössäsi on korttien hallinnointijärjestelmä IDonline™, jonka käyttöön tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ohjelmistoasennuksia ei tarvita. Turvallinen tilausjärjestelmä ja ammattilaiset valmistamassa kortteja - helppoa ja nopeaa asiakkaalle.

New Tide myynti auttaa kaikissa tapauksissa, suunnitellaan yhdessä teille parhaiten soveltuva valmistustapa. Ollaan yhteydessä!

Kiinnostuitko?

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

16 06

VIKATIEDOTE: Häiriö ohi

Teleoperaattorin verkossa eilen 15.6.2021 klo. 8:30 alkanut häiriö on ohi.Häiriö johtui Helsingissä kaivinkoneen katkaisemasta Teleop... Lue lisää

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi