Tarrarulla 10 kpl

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

Soveltuu tulostimille HDP5000, HDP5600, HDP8500

HID

Tarrarullan vaihdolla vältyt helposti kortteihin eksyvistä pölyhiukkasista ja epäonnistuneiden korttien määrä vähenee. Värinauhan mukana tulee aina uusi tarrarulla, mutta välillä saattaa blankot kortit olla alttiita ylimääräiselle lialle - syöttökaukalon kansi on pitkään auki, tilassa tuuletetaan voimakkaasti tai siivouksen yhteydessä pölyä on ilmassa runsaammin kuin tavallisesti. Korttinippu saattaa joskus myös jäädä pöydälle tulostimen viereen ja näin kortit altistuvat staattisen ominaisuutensa ansiosta imemään ilmasta epäpuhtauksia kortin pintaan.

Tarrarullia on pakkauksessa 10 kpl ja niitä kannattaa vaihtaa tulostimeen useasti. Vaihtotarpeen voit havaita myös silmäilemällä parhaillaan tulostimessa olevan tarrarullan kuntoa. Rullia usein vaihtamalla vähennät myös koko tulostimen puhdistustarvetta.

Värinauhan mukana toimitetaan aina uusi tarrarulla, joka tulee tällöin vaihtaa. Usein tarrarulla on kuitenkin ehtinyt menettää parhaan tehonsa, joten rullan vaihtaminen välillä, vaikka värinauhaa ei vielä vaihdeta, on perusteltua.