Määräaikaishuolto

Osasto:

Kuvaus

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto tarkoittaa ennakoivaa huoltoa, joka pidentää tulostimen käyttöikää ja varmistaa että tulostin on käyttökunnossa juuri silloin kun sitä tarvitaan – säännöllinen huolto nimittäin ennaltaehkäisee suurimman osan tulostimien kanssa ilmenevistä ongelmista.

Muovikorttitulostimelle voi myös itse tehdä huoltotoimia. Omatoimisesti voi siihen tarkoitukseen tehdyillä puhdistusseteillä suorittaa tulostimen puhdistustoimia. Tulostin on hyvä puhdistaa aina nauhan vaihdon yhteydessä tai silloin, jos tulostetuissa korteissa on moitittavaa.

Huoltosopimus mahdollistaa määräaikaishuoltojen suorittamisesta vastuun valtuutetulle huollomme. Tutustu huoltosopimukseen sivuiltamme tästä linkistä: HUOLTOSOPIMUS

Määräaikaishuollossa muovikorttitulostimeen kertyvä lika poistetaan huolellisesti ja kuluvat osat kuten telastot tarkastetaan. Laiteajuri (firmware) sekä tietokoneen ajuri (driver) päivitetään, ja niiden toiminta tarkastetaan. Sensorit kalibroidaan ja tulostimen Alignment tarkastetaan ja säädetään tarvittaessa.

Huoltokokonaisuus dokumentoidaan ja ajantasainen tieto helpottaa laitteen ylläpitoa.