RFID Tuotteet

Radio Frequency IDentification eli RFID on radiotaajuudella tapahtuvaa luentaa. RFID-tunnisteessa on siru sekä antenni kommunikoinnin mahdollistamiseksi.

RFID tunnisteet ovat meille tuttuja pankkikortin lähilukuominaisuudesta tai vaikkapa eläinten ihon alle sijoitetuista kapseleista.

RFID siruja on paljon eri merkkisiä, eri muistimäärillä varustettuja ja myös eri taajuudella kommunikoivia malleja. Sekalaisuus on ollut haaste eri valmistajille toteuttaa sovelluksia ja ratkaisuja, jotka olisivat helposti suuren yleisön käyttöön otettavissa.

Near Field Communication eli NFC on RFID tekniikkaa hyödyntävä, mutta standardoitu toiminne. Suurin ero perinteisiin RFID:hen on se, että NFC -laite voi toimia sekä lukijalaitteena että tunnisteena.  NFC -tekniikan yleistymiseen on vaikuttanut Nokia, Philips ja Sony yrityksien yhteistyössä 2004 perustama voittoa tavoittelematon NFC Forum. 2007 jäseniä oli jo yli 130 yritystä joukossa mm. Visa, Samsung, MasterCard ja Microsoft. Tänään on käytössämme jo merkittävä määrä sovelluksia ja mahdollisuudet lisääntyvät päivä päivältä, katsoppa vaikka oman älypuhelimesi valikosta NFC ominaisuutta.

New Tide Oy on asiantuntija tämän teknologian hyödyntämisessä. Toimittamissamme yrityksien kuvallisissa id-korteissa RFID -tekniikkaa yleistyy ja sitä hyödynnetään mm. käytävätulostimien turvatulostuksiin sekä ovilukijoiden ohjauksiin. Yleisimmät mallit ovat muovikortti, tarra ja avaimenperä, mutta otamme mielellämme haasteen vastaan myös muiden mallitoiveiden osalta.Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi