RFID-lukijat

TIDEN TUNNISTAMISEN RATKAISUT JATKAVAT KASVUA

New Tide edustaa Supremaa, se tarkoittaa myytävien tuotteiden lisäksi vahvaa tuotetukea edustamillemme tuotteille. Monipuoliset ja uudistuvat teknologiaratkaisut vaativat asiantuntijoiden tuotetukea jo suunnitteluvaiheessa asiakkaalle tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden löytämiseksi, mutta eritoten tuotetuen tulee kattaa projektin toteutusvaihe aina huolto- ja ylläpitotoimiin asti. Panostamme palveluun.

SUPREMAN TUOTTEET VIHDOIN MYÖS SUOMESSA 

Suprema on johtava maailmanlaajuinen kulunvalvonta-, aika- ja läsnäolo- sekä biometristen ratkaisujen toimittaja. Yhdistämällä maailmankuulut biometriset algoritmit huippuluokan tekniikkaan, Suprema on tuonut innovaatioita turvallisuusalalle viime vuosikymmenien aikana.

Supreman laaja valikoima sisältää biometrisiä kulunvalvontajärjestelmiä, työajan ja läsnäolon ratkaisuja, sormenjälkien live-skannereita, kasvojen tunnistusta, mobiilitodennusratkaisuja ja upotettuja sormenjälkimoduuleja. Suprema on nimetty maailman 50 parhaan turvallisuusvalmistajan joukkoon, ja sillä on maailmanlaajuinen myyntiverkosto yli 140 maassa, jolla on suurin markkinaosuus biometrisen kulunvalvonnassa EMEA-alueella.

Kiinnostuitko?

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

16 06

VIKATIEDOTE: Häiriö ohi

Teleoperaattorin verkossa eilen 15.6.2021 klo. 8:30 alkanut häiriö on ohi.Häiriö johtui Helsingissä kaivinkoneen katkaisemasta Teleop... Lue lisää

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi