Yrityksen henkilökorttien hankintaopas 2022

Yrityksen henkilökorttien hankintaopas 2022

Uusi yrityksen henkilökorttien hankintaopas 2022 on nyt julkaistu!

yrityksen henkilökorttien hankintaopas

Maksuton hankintaopas tarjoaa pähkinänkuoressa kaiken tarvittavan yrityksen henkilökorttien hankintaan vuodella 2022. Ohjetta on päivitetty vastaamaan tämän hetken mahdollisuuksia ja haasteita liittyen henkilökorttien hankintaan. Hankintaoppaan lukeminen tarjoaa ehdottoman hyvän pohjan hankintaprosessin aloittamiselle.

Henkilökortti on yrityksen käyntikortti – se viestittää asiakkaille ja yhteistökumppaneille yrityksen brändiä, ja hyvin suunnitellut henkilökortit vahvistavat yrityskuvaa voimakkaasti. Henkilökorttien puute sen sijaan viestii ulospäin heikkoa yritysturvallisuutta.

Ohjeet on laadittu yhtestyössä Tiden eri osa-alueiden asiantuntijoiden kesken ja se kattaa kaiken oleellisen hankintaan liittyen. Ohjeessa on painotettu tämänhetkisten turvatekijöiden valikoimaa, mutta ohje kattaa myös visuaalisen suunnitteluun liittyviä tekijöitä.

Henkilökorttien hankinnan voi toteuttaa joko palveluna tai tarvittavien laitteiden ja ohjelmistojen hankintana. Tidellä on laaja asiantuntemus molempiin, ja ohje käy läpi molempien reittien hyvät ja huonot puolet antaen hyvät taustatiedot valinnan tekemiseen.

Kun henkilökorttien hankinta/päivitys tulee yrityksessä ajankohtaiseksi, annamme mielellämme tarjouksen kaikenlaisiin totetutuksiin ja kustannuksia on näin ollen helppo verrata ja tehdä päätöksi faktojen pohjalta. Saat käyttöösi laajan asiantuntemuksemme lisäksi kehutun asiakaspalvelun koko prosessin ajaksi.

Tutustu henkilökortteihin: https://tide.fi/tuote/muovikortti/henkilokortit/kuvalliset-henkilokortit/
Tutustu muovikorttitulostimiin: https://tide.fi/ratkaisut/kortit-ja-tulostimet/muovikorttitulostimet/
Tutustu myös ohjeessa mainittuun CardExchange korttitulostusohjelmaan: https://www.cardexchangesolutions.com/cardexchange-id-card-production/producer-compare

Lataa ohje veloituksetta:

Share this post