HDP5600 END OF LIFE – valmistus loppunut

HDP5600 END OF LIFE – valmistus loppunut

HDP5600 end of life – HID Fargon valmistaman suositun HDP5600 korttitulostimen valmistus ja tuki lopetetaan.

Valmistajan tiedotteen mukaan laitteen valmistus lopetettiin huhtikuussa 2020, ja tuki muilta osin lopetetaan huhtikuussa 2023. Tämä tarkoittaa että laitteelle ei tehdä enää ohjelmistopäivityksiä tai muita kehityksiä, jolloin laitteen yhteensopivuutta uusien käyttäjärjestelmien kanssa ei enää tueta. Myös tarvikkeiden valmistus lopetetaan 2023, jonka jälkeen jonka jälkeen tarvikkeita on jäljellä varastotilanteen mukaan. Tiedot HIDin sivuilla tästä.

Tide tarjoaa asiakkailleen tukea laitteen käyttöön ja huoltoon rajoituksetta, ja tarvikkeita löytyy varastosta vielä hyvän aikaa valmistuksen lopettamisen jälkeenkin.
Kysy tarvikkeiden varastotilanteesta: myynti@tide.fi / 09 25 163 163

Mitä HDP5600 jälkeen?

Mihin korttitulostimeen kannattaa siirtyä HDP5600 jälkeen on ollut yleinen kysymys käyttäjien keskuudessa. Keräsimme muutamia hyviä vaihtoehtoja kun vaihto tulee ajankohtaiseksi.

HID Fargo HDP6600 – maailman nopein siirtokalvotulostin

HID Fargo on julkaissut kokonaan uudistetun HDP6600 mallin, joka tarjoaa samat ominaisuudet kuin HDP5600 – ja paljon muuta. Ulkonäöltäänkin uudistettu HDP6600 edustaa siirtokalvotulostimien kirkkainta kärkeä, ja uudistaa koko alaa mullistavalla iON™ tulostustekniikalla. HDP6600 on erinomainen valinta kun halutaan valita huippuluokan tekniikkan joka varmistaa uusimmat turvaratkaistut, tarkan tulostusjäljen, laajat koodausvaihtoehdot ja runsaasti lisämahdollisuuksia.

HID Fargo HDP5000tuttua luotettavuutta

HDP5000 on HID Fargon tulostinmalli joka on todistanut johtopaikkansa markkinoilla moneen kertaan. Ulkoasultaan HDP5600:sen kanssa yhteneväinen HDP5000 on luotettava työjuhta siirtokalvotulostuksiin isommissakin määrissä, ja tarjoaa vaivatonta tulostamista päivä toisensa jälkeen. Samanlaiset tekniset ratkaisut HDP5000 ja HDP5600 välillä tarjoavat myös viekkaan edun vaihtajalle – esimerkiksi kääntäjä ja kooderit sopivat suoraan myös HDP5000:seen, joten siihen vaihtamalla voi säästää sivoisen summan.

Matica EDIsecure MC660 – poikkeuksellista tulostuslaatua

Matican lippulaivamalli MC660 tuo siirtokalvotulostukseen poikkeuksellista tulostuslaatua. Hiljainen tulostusääni saa aikaan kirkkaita ja teräviä kortteja, siirotokalvotulosukselle tyypillisellä reunasta-reunaan tulostuksella. Asiakkaiden käyttökokemukset ovat olleet positiivisia ja tulostusjälkeä on verrattu jopa offset-painoon. Tulostin tarjoaa HDP6600 tapaan 600 dpi tarkkuuden ja mahdollisuuden hyödyntää uusimpia turvatekniikoita kuten hologrammia ja vesileimaa. Myös älykorttien koodaus ja laminointi onnistuvat vaivatta.

Autamme mielellämme korttitulostimen valinnassa – kerro tarpeistasi niin etsitään teille paras vaihtoehto muovikorttien tulostamiseen. Tarjoamme käyttöösi asiantuntemuksemme lisäksi edulliset maahantuojan hinnat.

Ota yhteyttä: myynti@tide.fi / 09 25 163 163

Share this post