Tide osallistuu EuroSafety -messuille

Tide osallistuu EuroSafety -messuille

Olemme mukana, kun turva-alan ammattilaiset suuntaavat Eurosafety -messuille syyskuussa 10. -12.9.2024 Tampereen Messukeskukseen. Tervetuloa mukaan!

Päivällä tunnistautuminen tapahtuu id-korttien avulla!

Tunnistautumisen merkitys on kasvanut varsinkin kriittiseen infrastruktuuriin kohdistuvien uhkatilanteiden ja aktivoituneen tiedustelutoiminnan seurauksena. Öiseen aikaan tapahtuvaa teknistä valvontaa, mekaanista suojausta ja fyysistä vartiointia on syystäkin lisätty, jolloin tunkeutuminen tiloihin on siirtynyt osittain päiväaikaan.

Tämän vuoden EuroSafety -messuilla keskitymme esittelemään päiväaikaiseen tunnistamiseen oleellisesti liittyviä koko henkilöstön id-kortteja.

Tekisittekö id-kortit itse vai tilaisitteko ne palveluna?

Esittelemme korttien omatoimiseen tekemiseen liittyvät ratkaisut, kuten korttitulostimet ja tulostusohjelmat. Palveluna tehtävien korttien osalta pääsee messuosastollamme tutustumaan suosittuun IDonline -tilausjärjestelmäämme.

Minkälaisia turvatekijöitä id-korttiin olisi toteutettavissa?

Tule tutustumaan turvatekijöihin, joilla tunnistat helposti oikean ja voimassa olevan kuvallisen id-kortin. Korttien manipulointi vaikeutuu ja turvallisuus paranee, kun kortteihin lisätään maksukorteistakin tuttuja ominaisuuksia.

Lisättäisiinkö korttiin lähilukutekniikkaa?

RFID/NFC tuo lisää vaihtoehtoja kortin käyttöön. Esittelemme turvallisen sirutekniikan ja kerromme lisää käyttötavoista. Numerosarjaluentaa ja sirun muistin hyödyntämistä, tule keskustelemaan teidän käyttöön parhaiten soveltuvasta lukutekniikasta ja toiminteista!

Turva-alan elinkeinoluvan omaava Teknologiatalo Tide

Osastollamme 229 esittelemme uusimmat ratkaisut suoraan aallonharjalta, mukana on toki myös laitevalmistajaedustusta.

EuroSafety -messut tarjoavat erinomaisen tilaisuuden verkostoitua alan ammattilaisten kanssa, lisäksi on hieno mahdollisuus löytää uusia innovaatioita ratkaisemaan omaan toimintaan liittyviä haasteita. Tervetuloa tapaamaan meitä Tampereen Messukeskukseen!

Lue lisää messuista Eurosafetyn sivuilta!

Tule noutamaan messuilta oma hankintaoppaasi!

Share this post