Yrittäjän päivä

Yrittäjän päivä

Hyvää Yrittäjän päivää!

Yrittäminen on yhteistyötä – henkilöstö, asiakkaat, toimittajat ja yhteistyökumppanit muodostavat kokonaisuuden, jossa osapuolten välinen arvostus ja rehellisyys luovat edellytykset menestymiselle.

Tänään nostamme maljan sinulle, yrittäjä. Otit riskin liiketoiminnan aloittamisessa, kannoit vastuun erilaisista yhteiskunnan velvoitteista ja teit intohimolla töitä tavoitteidesi eteen.

Ehkäpä näit yrityksesi mahdollisuudet kasvuun ja palkkasit työntekijän jos toisenkin, tutustuit myös työnantajan velvollisuuksiin ja toit hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitoon tärkeitä euroja.

Panostit yhteistyöhön ja vältit kaikissa kommenteissasi nykytrendien mukaista vastakkainasettelua, keskityit työntekoon ja huomasit että myös kaltaisesi yrittäjät tekivät samoin. Ja mitä tapahtui? Yllättäen koko 2000 -luvun ajan uudet työpaikat ovat syntyneet pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. 

Tänään 5.9.2023 onnittelemme kaikkia yrittäjiä.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön tervehdyksestä viimeistä kappaletta lainaten:

”Toivotan menestystä kaikille yrittäjille. Suomen tulevaisuus on teidän käsissänne. Tulevathan pk-yritykset vastaamaan yhä suuremmissä määrin uusien työpaikkojen syntymisestä. Riskinsä ottanut on kannuksensa ansainnut.”

Share this post