Turva-alalla vaaditaan elinkeinolupa!

Turva-alalla vaaditaan elinkeinolupa!

Jos ostat turva-alan tuotteita ja/tai palveluita muista varmistaa, että toimittajalla on Poliisihallituksen myöntämä turva-alan elinkeinolupa.

Poliisi.fi sivustolta aiheesta tarkemmin ja hakusanalla ”Voimassa olevat turvallisuusalan elinkeinoluvat” löytyy pdf tiedosto luvan saaneista yrityksistä.

Yksityinen turva-ala on kehittynyt viime vuosina suurin harppauksin, toistaan älykkäämpiä teknologiaratkaisuja yhdistettyinä erilaisiin palveluratkaisuihin on tullut markkinoille huomattavan paljon. RFID-ratkaisujen haavoittuvuudetkin ovat jo yleisessä tiedossa.

Samalla alan asianmukaista kehitystä ovat varmistaneet lisääntyneet oppilaitosten koulutukset, ammattitutkinnot ja alan yhdistystoiminta. Finnsecurity ry:n aktiivisella otteella on ollut tärkeä merkitys tässä kokonaisuudessa.

Yksityisen turva-alan kehitystä on ohjattu myös valtiovallan laatimilla pelisäännöillä, lupakäytäntöjä on tarkennettu vastaamaan muuttuneita tarpeita. Turva-alan elinkeinolupa varmistaa alan hyvää mainetta ja takaa näin asiakkaille luotettavia yhteistyökumppaneita.

Näissä merkeissä haluamme toivottaa kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme turvallista alkanutta vuotta 2024.

New Tide Oy

Mikko Knutas

toimitusjohtaja

Share this post