Tide 7 v – terveiset toimitusjohtajalta

Tide 7 v – terveiset toimitusjohtajalta

Mielenkiintoista matkaa on taitettu nyt 7 vuotta ja maisemat vaan paranevat!

Tide 7 v – tätä matkaa ei voi kutsua yksinäiseksi vaellukseksi tai parin hengen patikkaretkeksi, sillä mukana ovat olleet niin mahtavat asiakkaat kuin erittäin osaava henkilökuntakin. Ennemminkin kyseessä on ollut todella mielenkiintoinen tutkimusmatka seuramatkan merkeissä, joskus on edetty jopa hieman huviretkenkin omaisesti.

Vuosien mittaan vakiintuneiksi käsityksiksi ovat tulleet strategiset kompetenssimme Turvallisuus, Teknologia ja Palvelu joihin Teknologiatalon on ollut helppo nojata ja tukeutua kohdatessamme erilaisia maailmantapahtumia, joilla jatkuvuussuunnitelmiamme on haastettu. 

Pandemiavuosien ajalta meille tärkeänä asiana pidämme sitä, että henkilöstöön kohdistuvia lomautuksia tai säästötoimia ei ole ollut tarvetta tehdä. Mahtavaa on ollut myös todeta jatkuva n. 9% vuosikasvu, jonka olemme tehneet yhdessä upeiden asiakkaidemme kanssa.

Matka jatkuu ja tuotekehitys on merkittävässä roolissa, sillä myös digitaalinen yhteiskunta jatkaa muutostaan. Tällä sektorilla disruptoivat tuotteet ja palvelukokonaisuudet, kuten Tiden Mobiiliavaus™ nousevat esille. Vakiintuneita toimintamalleja ravistellaan uusien ketterien innovaatioiden avulla.

Vastuullisuustavoitteet nousevat lähiaikojen trendiksi, digitalisaation pyörteissä ympäristöhaasteet muuttuvat mahdollisuuksiksi. Osaajille on tilausta nyt ja tulevaisuudessa.

New Tide Oy, 7v
Mikko Knutas, CEO

Share this post