Prime tunnisteet – poikkeuksellista laatua

Prime tunnisteet – poikkeuksellista laatua

Prime tunnisteet on suunniteltu tarjoamaan vertaansa vailla olevaa turvallisuutta ja suorituskykyä erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Eurooppalaisvalmisteinen Prime-sarja koostuu kolmesta päämallista: Prime Classic, Prime Evo ja Prime Neo Evo. Nämä mallit tarjoavat huippuluokan teknologiaa ja monipuolisuutta vastatakseen nykypäivän haasteisiin ja tarpeisiin.

Prime Classic edustaa tinkimätöntä turvallisuutta ja luotettavuutta. Se on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön ja tarjoaa erinomaisen lukuetäisyyden, mikä mahdollistaa nopean ja tehokkaan tunnistamisen. Sen kestävä muotoilu ja tyylikäs ulkoasu tekevät siitä ihanteellisen valinnan organisaatioille, jotka arvostavat kestävyyttä ja ammattimaista ulkonäköä.

Prime Evo yhdistää innovatiivisen teknologian ja käyttäjäystävällisen suunnittelun tarjoten korkealuokkaista turvallisuutta ja joustavuutta. Pyöreä muotoilu polykarbonaattirungolla ja metalliupotuksilla luovat tunnisteelle poikkeuksellisen laadukkaan tuntuman.

Prime Neo Evo*: Huippuluokan malli luo turvallisuutta digitaalisessa aikakaudessa. Prime Evon isoveli, jossa metallirunkoista polykarbonaattikuorta täydentää korkeakiiltoinen viimeistely. Todella tyylikäs!

*Saatavilla valituille teknologiakumppaneille.

Prime RFID

Jokainen Prime-sarjan malli tarjoaa erinomaisen lukuetäisyyden, kestävän muotoilun ja tyylikkään ulkoasun, mikä tekee niistä luotettavia ja houkuttelevia vaihtoehtoja asiakkaille. IP64 suojausluokka ja laaja käyttölämpötila -30 °C:sta  +80 °C:seen takaa saumattoman käyttökokemuksen Suomen olosuhteisiin. Prime-sarja on saatavilla eri siruilla ja eri väreissä, jonka lisäksi mahdollista on myös lisätä oma logo, jolloin ne voidaan räätälöidä vastaamaan täysin asiakkaiden tarpeita ja brändiä.

Yleisimpiä käyttötarkoituksia tunnisteille

  • Kulunvalvonta
  • Työajanseuranta
  • Turvatulostus
  • Tuoteseuranta
  • Prosessihallinta

Oma Turvallisuusalan elinkeinoluvan saavuttanut tuotantomme Suomessa tarjoaa mahdollisuuden tunnisteiden lasermerkintään ja koodaukseen turvallisesti ja laadukkaasti, jolloin tunnisteet voidaan toimittaa täysin käyttövalmiina.

Ota yhteyttä meihin myynti@tide.fi tai 09 25 163 163, kerromme mielellämme lisää!

PRIME RFID

Share this post