Onneksi olkoon 6v


New Tide Oy täyttää tänään 6 vuotta, onneksi olkoon!

Taustaa

Tiden historiaa on nyt kirjoitettu 6 mahtavaa vuotta, mukaan on mahtunut upeita tähtihetkiä ja toki myös paljon arkista aherrusta. Toimintasuunnitelmia on matkan varrella joustavasti hiottu ja tarkennettu, sivuaskeleiden jälkeen on aina palattu oikealle polulle.

Innovaatiota

Osaaminen on edelleen valttia, teknologioiden nopea kehitys maailmalla, niiden hyödyntäminen ja panostus omaan tuotekehitykseen tuovat jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Viimeisimpinä Mobiiliavaus™ ja Tsapp™ Mobiilikortti ovat hyviä esimerkkejä poikkeuksellista innovaatioista by Tide.

Vahva yritys

Nyt 6 vuotiaana Tide on saavuttanut vahvan pohjan yritystoiminnalle. Kukapa olisi riskienhallintaklustereidensa kärkeen osannut nimetä maailmanlaajuisen pandemian?

Tiden strategiset pätevyydet turvallisuuden, teknologian ja palvelun osaajana nousivat arvoon arvaamattomaan ja niiden avulla keskittyminen asiakkaiden toiveisiin ja haasteisiin ovat mahdollistaneet tasaisen kasvun koko pandemian aikana.

Pientä ylpeyttä tunnemme myös siitä, että henkilökuntaa emme ole pandemian aikana joutuneet lomauttamaan.

Kiitokset vuosista

Lämmin ja vilpitön kiitos menestymisestämme 6 vuoden aikana kuuluu asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja upealle Tiden omalle porukalle. Kiitos!


Jatketaan menestystarinaa intohimolla eteenpäin!

New Tide Oy

Mikko Knutas

CEO

Jaa uutinen