IDonline ja taas uusia ominaisuuksia!

IDonline ja taas uusia ominaisuuksia!

Markkinoiden monipuolisin yrityksen ID-korttien hallinnointiin suunniteltu järjestelmä tuo asiakkaille taas käyttöön uusia ominaisuuksia vuodelle 2022. Turvallisesti.

IDonline tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ominaisuudet yrityksen kuvallisten henkilökorttien hallinnointiin ja tilaamiseen. Teknologiatalo Tide kuuntelee asiakkaita ja vastaa haasteisiin, uusimmat ominaisuudet parantavat käytettävyyttä ja tuovat lisäominaisuuksia myös turvallisuuden kannalta.

Ohjelmistokehitys on kokonaan Tidellä oman talon sisällä, joten kehitys on suunnitelmallista ja asiakasta huomioivaa. Ehkäpä tärkeintä on henkilökorttien palvelutarjonnassa ymmärtää kokonaisturvallisuus niin ohjelmistokoodien sijaintien kuin myös lopputuotteen valmistuksen osalta. Turvallinen kokonaisuus koostuu monen eri osa-alueen ymmärtämisestä ja huomioimisesta.

Tiesitkö että vuoden 2021 kehityspolulla oli applikaatio, jonka avulla kortille tulevan henkilökuvan ottaminen on helppoa ja nopeaa. Kuva siirtyy puhelimelta suoraan järjestelmään ja kortti on saman tien tilattavissa. Tämäkin toiminne tehtiin asiakkaiden toiveiden perusteella säästämään aikaa.

Hallinnointijärjestelmä, laadukkaat kortit, pidikkeet ja kaulanauhat – kokonaisuus saman katon alta nopeasti ja turvallisesti.

Tutustu yrityksien ja yhteisöjen ID-kortteihin tästä linkistä: Henkilökortit

Lisätietoja: myynti@tide.fi tai soita 09 – 25 163 163

Share this post