HDP8500 puhdistussarja

Saadaksesi hintatiedot:

Kirjaudu / Rekisteröidy tai Pyydä tarjous

HDP8500 puhdistussarja omatoimiseen puhdistukseen

HID

HDP8500 puhdistussarja sisältää puhdistustarvikkeet sekä kattavat ohjeet HDP8500 korttitulostimen omatoimiseen puhdistamiseen. Yhdellä sarjalla suorittaa useamman puhdistuksen. 

Miksi puhdistaa? Tulostimen toimintaperiaate ns. sublimaatiotekniikka vaatii tulostimelta paljon ja tulostimen sisällä olevassa toimintaympäristössä toleranssit ovat herkkiä. Parhaatkaan koneet ja laitteet eivät toimi ilman huoltoa ja omatoiminen puhdistaminen on tärkeää, jotta voidaan varmistaa moitteettomat tulosteet. Taloudellisesti ajatellen ennakoivat huoltotoimet vähentävät epäonnistuneiden tulosteiden määrää, eli omilla suhteellisen helpoilla puhdistustoimilla säästyy värinauhaa, kortteja ja työaikaa. Myös tulostimen käyttöikä kasvaa.

Kuinka usein puhdistaa? Eri käyttöympäristöt vaikuttavat tulostimen puhdistustarpeeseen, suojatussa tilassa käytettävä tulostin vaatii vähemmän huoltotoimia kun avoimessa aulatilassa ulko-oven tai avoimen ikkunan vieressä käytettävä tulostin. Suosittelemme tulostimen puhdistusta jokaisen nauhan vaihdon yhteydessä, vähintään kuitenkin 1000 kpl tulostuksen jälkeen. Huomata kannattaa, että nauhan mukana tulee vaihdettava tarrarulla, joka ei puhdista tulostinta vaan sen tehtävänä on välttää kortin pinnalla olevien epäpuhtauksien siirtyminen tulostimeen. 

Värinauhan mukana tulevaa tarrarullaa voi tilata myös erikseen. Myytävä paketti sisältää 10 kpl tarrarullia.

Miten puhdistaa? Tutustu puhdistusvideoon: Linkki