Mobiili­applikaatio


Mobiiliapplikaatio, onko nyt digiloikan aika?

16 - 53 vuotiaista lähes 90% käyttää nettiä puhelimellaan ja näistä suurin osa mobiiliaplikaatioita eli sovelluksia, äppejä. Digimaailmassa mukana oleminen alkaa olla todella haastavaa ilman mobiilisovelluksien mukanaan tuomaa nopeaa ja ajantasaista jäsenien tai asiakkaiden monipuolisia kontaktointi- ja aktivointimahdollisuuksia.

Mikä sovellus maksaa kaikkein eniten?

Yritykselle kaikkein kalleimmaksi tulee sovellus, joka ei saa käyttäjiä. Tähän vaikuttaa sovelluksen laatu ja käytettävyys, huonot kokemukset leviävät digimaailmassa nopeasti ja sovelluksen käyttö jää vähäiseksi. Pidemmän päälle edullisimmaksi tulee oikean kumppanin kanssa sovelluskehitys, jonka tuloksena käyttäjällä on puhelimessaan huippulaatuinen ja konstailematon sovellus.

Oman mobiiliapsin hankinta?

Mobiiliapsin hankinta on helppoa ja edullista, palveluntarjoajien määrä on kasvanut ja tuonut mukanaan järkevälle kustannustasolle laskeneet hinnat. Vaikeampaa on sen sijaan valita osaava kumppani, sillä yrityksen suuri koko ja suuri hintalappu eivät enää automaattisesti takaa parasta lopputulosta. Pienemmältä toimijalta löytyy usein suurempi mielenkiinto toteuttaa asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos, kahvimainoksistakin tuttu ammattiylpeys ohjaa tekemistä.

Olemme TV:stä tuttu osaaja!

Rakensimme DIILI -ohjelman kahdelle kilpajoukolle aplikaatiot yön yli kestäneessä devaussessiossa, jaksot syksyllä 2018, kausi 6 jaksot 5. ja 6. Maikkarin ohjelmistosta.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä myynti@tide.fi ja kerro teidän tarpeista tai kysy lisää mahdollisuuksista!

Kiinnostuitko?