TURVATULOSTUS - TUNNISTEET SUJUVAAN KÄYTTÖÖNTURVATULOSTUS – KÄYTÄNNÖN TOTEUTUS

Tietoturvaongelma

Käytävällä sijaitsevaan monitoimilaitteeseen tulostaminen aiheutti pitkään tietoturvaongelmia. Tulosteita oli noutamassa useampi henkilö yhtä aikaa ja kaikki tulosteet olivat kaikkien nähtävissä, tulostinvalikosta saatettiin valita väärä verkkotulostin ja tulostin saattoi sijata eri kerroksessa tai aivan eri kaupungissa. Tulosteet monesti yksinkertaisesti myös unohtuivat tulostimelle.

Ongelman ratkaisu

Laitetoimittajat tiedostivat ongelmat ja nopeasti yleistyi monitoimilaitteissa sähköiset lukijat, joiden avulla tulostimet ohjattiin tulostamaan vasta kun tulosteita noutava henkilö saapui tulostimen viereen ja näytti laitteelle omaa tunnistettaan.

Käytännön toteutus

Henkilökunnalle ilmestyi avainnippuihin ja kaulanauhoihin lisää erilaisia tunnisteita avaimenperien ja korttien muodossa. Nopeasti kuitenkin yleistyi monitoimilaitteen ohjaus yrityksen henkilökortilla, jota muutoinkin pidettiin mukana ja muut tunnistemallit jätettiin mm. kulunvalvontajärjestelmien käyttöön.

Helposti käyttöön, vaikka jo tänään

Seuraavassa henkilökorttiuudistuksessa voi valita korttipohjan valmiiksi tunnisteella varustettuna, mutta nopein tapa toteuttaa asia jo tänään on ottaa käyttöön tarratunniste, jonka voi liimata henkilökorttiin tai henkilökorttipidikkeeseen kiinni.

New Tide asiantuntijapalveluiden avulla varmistamme aina juuri teille sopivat ja toimivat tunnisteet – teemme yhteistyötä monitoimilaitteiden toimittajien kanssa ja olemmekin tunnisteiden toimittajana luotettava kumppani. Tervetuloa asiakkaaksi, pyydä tarjous helposti saman tien tästä!


Jaa uutinen