Tide on nyt auktorisoitu partneri myös Zebra® tuotteille

Teknologiatalo New Tide Oy:n osaaminen syvenee logistiikan (RFID) seuranta- ja tunnistamisratkaisuissa. 27.7.2020 tehty sopimus amerikkalaisen Zebra Technologies yrityksen kanssa täydentää Tiden RFID -tuotteiden valikoimaa. Lisäksi muovikorttitulostimien valikoima ja niihin liittyvät vastuulliset palvelut kasvavat laadukkaalla Zebra® -mallistolla.

Muovikorttitulostimien valikoimassa Zebra® mallistosta löytyy suosituimpaan edullisten ja keskihintaisten tulostimien luokkaan erittäin kilpailukykyinen mallisto. Lisäksi tarjolla on Premium -luokkaan täysverinen siirtokalvotulostin ZXP Series 9, jonka tulostustarkkuus on 600dpi. Zebra® on panostanut myös kortille saatavien turvatekijöiden mahdollisuuksiin, mm. hologrammikalvoja on useita eri malleja, myös omalla logolla hologrammikalvo on mahdollista toteuttaa.

Todellinen uutuus valikoimaamme on kaivattu Zebra® malli ZC10L. Sillä valmistaa itse tavallista muovikorttia isommat (140mm x 88 m) kortit ja näin voi jokaisen kortin yksilöidä erikseen henkilöiden nimillä, tilaisuuden nimillä, voimassaolopäivämäärillä jne. Ei enää turhia nippuja käyttämättä jääviä painettuja lippulappuja.Taustaa:

Zebra Technologies on kansainvälinen 45 maassa 8200 henkilön voimin toimiva yritys, joka on listattuna NASDAQ -pörssiin (osake symboli: ZBRA). Fortune 1000 listalla yritys on ollut vuonna 2020 sijalla 596. Yksistään rekisteröityjä patentteja yrityksellä on yli 4900 kpl.

Tutustu tarkemmin www.zebra.com

Kysy tuotteista lisää myynnistämme: myynti@tide.fi


Olemme innokkaita ja ylpeitä saadessamme edustaa innovaatioiden tähdittämää teknologiayritystä!

Jaa uutinen