Teknologiatalo on oikea kumppani tunnistamisen kehittyvissä ratkaisuissa

Tunnistamiseen liittyvät teknologiat kehittyvät, virtuaalitodellisuus ja omat VR-lasit ovat jo arkipäivää, nyt rakennetaan AR sovelluksia. Näkemääsi todellisuuteen voidaan lisätä vaikkapa ääntä tai liikkuvaa kuvaa, AR tulee viihdyttävän pelikäytön lisäksi olemaan avuksi monilla toimialoilla lääketieteestä aseteollisuuteen.


Seuraavan sukupolven älypuhelin tullee olemaan läpinäkyvällä näytöllä AR -käyttöön soveltuva puhelin, jonka avaaminen tapahtuu monimuotoisella tunnistamisella. PIN- koodi, sormenjäljet ja iiris- tunnistaminen jäävät pois niiden epäkäytännöllisyyden ja helpon hakkeroitavuuden takia. Tunnistamisessa hyödynnetään monia muita yksilöllisiä ominaisuuksia kuten ääntä, liikettä ja kasvojen monimuotoista tunnistamista.

Verkossa shoppailu tullee olemaan entistä helpompaa, voit nimittäin katsoa suoraan puhelimen näytöltä miltä pöytä näyttäisi olohuoneessasi tai vaikkapa uudet housut puolisosi päällä. Puhelimet tulevat myös kestämään paremmin – joustava ja taitettava näyttö ja akku joka kestää pitkään eikä erillisiä latureita enää tarvita.

Nyt mennään robotiikan, digitalisaation ja teknologian aaltojen harjalla. Me olemme tunnistamisen kehityksen kärjessä, mobiilissa, virtuaalissa ja ennen kaikkea jalat maassa todellisuudessa.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Jaa uutinen