Osoitteenmuutos - Tide on nyt Sipoossa!

Tide muuttaa isompiin tiloihin merelliseen Sipooseen

New Tide – Uusi aalto johdatti jo nimenä meidät sisämaasta meren läheisyyteen. Sipoo sijaintina liittyy myös Tiden vastuuhenkilöiden omaan henkilökohtaiseen historiaan, juuret kytkeytyvät osittain jopa AIV-rehun keksijän ja Nobel palkitun A.I Virtasen historiaan Sipoossa.

Vastaamme kysynnän kasvuun

Suurkiitos asiakkaillemme, jotka viimekädessä mahdollistavat yrityksemme kasvun ja niinhän se kuuluu markkinataloudessa mennäkin. Teemme parhaamme, jotta olisimme saavutetun luottamuksen arvoisia ja yksi niistä asioista on investoida tarkoituksenmukaisiin toimitiloihin.

Tilojen valinta

Tilojen sijainnin ja koon lisäksi tilojen valintaan vaikutti suotuisat lähtökohdat turvallisten toimitilojen toteuttamiseen. Aluesuojaus lähtee aidasta ja lukitusta portista, Tiden oma monipuolinen turvallisuusosaaminen hyödynnettiin kokonaisuutta suunniteltaessa ja lopputulos suojaa monipuolisesti liiketoiminnan ydintä. Asiakkailta saadun palautteen perusteella vahva turvallisuuskulttuurimme on selkeä kilpailuvaltti, samalla se antaa erikseen merkityksellisen pohjan käyttää Luotettava kumppani- logoa markkinoinnissamme.

Sijainti on osa yrityskuvaa

Sipoon neljästä Yrityspuistosta Sipoonlahden Teollisuusalue sijoittuu Porvoon moottoritien viereen sille kohdalle, jossa tie ylittää merenlahden ja kauniin jokisuiston. Levähdyspaikka ja Nesteen asema ovat liittymän tunnetuimmat maamerkit ja logistinen sijainti Vuosaaren satamaan ja lentoaseman suuntaan ovat kohdallaan. Söderkullan ”Södiksen” keskusta palveluineen on kivenheiton päässä ja lounastauon vaikkapa asiakkaan kanssa voi viettää idyllisessä Söderkullan kartanossa. Kesällä lyhyen venematkan päässä saaristossa sijaitseva Komsalön – kahvila tarjoaa upean miljöön lisäksi mm. savustettua kalaa. Paluu mereltä moottoritien ali jokea ylävirtaan tuo meidät Joensuun Tilan pienvenesatamaan, josta monenlaisten aktiviteettien joukosta löytyy mm. Frisbeegolfkenttä.

Mahtavat puitteet rakentaa Tiden tarinaa eteenpäin, tule mukaan – Tervetuloa aallon harjalle!

UUSI OSOITTEEMME ON VOIMASSA 28.11.2016 ALKAEN:

New Tide Oy

Hiekkamäentie 8

01150 Söderkulla 

Muut tiedot säilyvät ennallaan. 

Jaa uutinen