Oletko varautunut identiteettivarkauksiin

 

HOLOMARK

Väärinkäytökset ovat lisääntyneet ja niiden erilaiset toimintamallit kehittyvät. Identiteettivarkaudet ovat tätä päivää, eikä niiltä välty yrityksien kuvalliset henkilökortitkaan. Yrityksien turvallisuuskulttuurien kehittymisen myötä tunnistamiseen käytettävien korttien määrä on nopeasti yleistynyt, eikä tunnistamattomien henkilöiden kulku yrityksien tiloissa niin vain enää onnistu. Kameravalvonnan tallenteista on helppo jälkeenpäinkin todeta ovesta kulkeneen henkilön henkilöllisyys.

Yrityksen henkilökortit ovat edelleen valitettavan usein helposti kopioitavissa tai yksinkertaisesti vain henkilön kuva vaihdettavissa. Harmillisen usein kortteja ei myöskään uusita järjestelmällisesti, vaan kortteja jää usein työpaikkaa vaihtavien henkilöiden matkaan ja väärinkäytösten mahdollisuudet kasvaa nopeasti.

New Tide turvallisuusosaaminen on monimuotoista, nyt tarjoamme nopeaa tapaa tuoda kortille selkeästi ja nopeasti tunnistettavaa lisäturvaa. HOLOMARK on näkyvä turvatekijä kuvalliselle id-kortille, jonka kopiointimahdollisuuksia halutaan oleellisesti rajoittaa ilman kalliita investointeja ja monimutkaisia valmistustapoja.

HOLOMARK on ainutlaatuisella kuumapainotekniikalla kortille upotettu hologrammikuva, joka nostaa tavallisen id-kortin turvatasoa huomattavasti. HOLOMARKin siirtäminen kortilta toiselle on mahdotonta ilman selkeästi näkyviä jälkiä, eikä kopioiminenkaan hologrammikuvan takia ole mahdollista.

HOLOMARK korttirungolle voit tilata henkilökortteja New Tide IDonline™ järjestelmästä, tilaajaksi pääset ottamalla yhteyttä meihin myynti@tide.fi , aina voit myös kysyä mahdollisuutta korttien omatoimiseen tulostamiseen omalla korttitulostimella.

Asiantuntemuksemme on käytössänne!

Jaa uutinen