Evolis lanseerasi uuden laminointimoduulin

Evolis lanseerasi uuden muovikorttien laminointimoduulin Evolis Primacy tulostimelle joka estää korttien väärentämistä ja nostaa korttien käyttöikää.

Parannattu kestävyys ja turvallisuus

Uusi laminointimoduuli on yhdistetään Primacy tulostimeen infrapunalla jolloin yksi ja sama tulostusjärjestelmä voi tulostaa, koodata ja laminoida muovikortteja. Laminointimoduuli Primacy Lamination voi tuottaa jopa 215- yksipuolista ja 110 kaksipuolista muovikorttia tunnissa.
Värinauhat ja laminointikalvot on helppo asentaa ja ne tunnistetaan automaattisesti.

Suuri valikoima laminaatteja

Laaja valikoima laminaatteja viimeistelee tuotepaketin ja laminaatit voidaan myös itse suunnitella ja muokata yrityksen tarpeisiin jolloin niihin voidaan sisällyttää ainutlaatuisia ja erittäin turvallisia hologrammikuvioita.


Siksi henkilökortit voivat saavuttaa maksimaalisen kestävyyden ja erittäin korkean turvallisuustason.

Helppokäyttöisyys, joustavuus ja turvallisuus

Perustamisestaan lähtien vuodesta 2000, Evolis on toimittanut yli 370000 muovikorttien tulostusjärjestelmää ympäri maailmaa joiden avulla organisaatiot ja yritykset voivat välittömästi tuottaa henkilökortteja.


Henkilökorttien korkeampi turvallisuustaso on kasvava huolenaihe ja uusi tuote on mukautettu erityisesti markkinoiden vaatimuksiin joustavuuden, turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden suhteen.

Ota yhteyttä ja kysy uudesta laminointijärjestelmästä sekä mukautetuista laminaateista hologrammilla.

Jaa uutinen