ESITTELYSSÄ: THE TIDESTER


Hei, olen Tidester! Tiden uusi kaveri.

Nimeni sain Sipoossa pauhaavan uuden aallon mukaan. Nyt kerron teille tarinani.Synnyin lämpimien maiden vesistössä kohdaten erilaisia aaltoja. Sitten eräänä päivänä suuri aalto heitti minut rannalle ja tajusin että aalto ilman sisältöä on vain aalto. Kaipasin uutta aaltoa jossa olisi myös sisältöä. Olin kuullut sellaisen olevan Suomessa jossain kaukana kylmän meren rannalla paikassa nimeltä Sipoo. No, suunta oli selkeä, reitti vaan vähän hukassa. Seikkailu alkoi.

Kesti pitkään löytää sopivia tähystyspaikkoja, mutta laivaväylien kohdalla pääsin aina kurkistamaan, että vieläkö Sipoo on kaukana? Sitä vaan en tiennyt, että tämä merihän oli jäässä! Matka jäiden poikki oli hieman haastava  ja niin nokkelana veijarina päätinkin keksiä uuden ratkaisun.
Matkalla kohtasin pelottavia aarniometsiä ja hankalakulkuista maastoa, mutta tieto siitä, että uusi aalto odotti, sai minut jatkamaan. Pikkuhiljaa alkoi kevään aurinkokin pilkottaa ja määränpää Sipoossa alkoi häämöttää, joten tiesin pian taas pääseväni mereen uimaan, jota jo kaipasinkin.
Kyllä, oikein laskettu eksymä ja eranto toivat minut vihdoinkin saaristoon Sipoonlahteen ja saatoin alkaa etsimään sopivaa rantakiveä, jossa voisin levähtää ilta-auringon paisteessa pitkän uintimatkan jälkeen.

Köllötellessäni sitten siinä kivellä, totesin:

- Tännehän minä jään!
Jaa uutinen